Ehdolla ollaan!

Posted on Posted in Helsinki, Kuntavaalit

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Asetuin ehdolle muutamastakin eri syystä.

Ensinnäkin, Helsingistä on tullut minulle koti ja aion asua täällä vielä pitkään. Siksi haluan vaikuttaa kaupungin kehitykseen. Helsinki on avoin, suvaitsevainen ja kansainvälinen pääkaupunki, jolla on valtavasti potentiaalia maailman mittakaavassa. Helsinki ei saa hukata mahdollisuuksiaan!

Toiseksi, poliittinen päätöksenteko on sitä parempaa, mitä useampi ihminen siihen osallistuu. Olen sitä mieltä, että päätöksentekopaikoille tarvitaan enemmän nuoria ja naisia. Jos en itse ole käytettävissä, kun tällainen mahdollisuus tarjoutuu, kuinka voin perustella ehdolle lähtemistä jollekin toiselle? Olkoon tämä nyt sitä esimerkillä johtamista.

Kolmanneksi, vaalit ovat ihmisen parasta aikaa. Olen aiemmissa vaaleissa suunnitellut vaalistrategioita, tehnyt somepäivityksiä ja jakanut flaikkuja ja kahvia vihmovassa kevät- ja syysilmassa niin euro-, eduskunta- kuin edustajistovaaleissakin jonkun toisen puolesta. Tällä kertaa halusin olla ehdokkaana itse, ja katsoa, olenko helsinkiläisten mielestä sopiva henkilö päättämään kaupungin asioista.

Viimeiseksi, Helsingissä vaaliasetelma on erityisen jännittävä, sillä näissä kuntavaaleissa ratkaistaan, kenestä tulee Helsingin ensimmäinen pormestari. Lisäksi kuntien ja kaupunkien tehtävät muuttuvat sosiaali- ja terveysuudistuksen myötä. Kukapa ei haluaisi olla näiden tapahtumien keskipisteessä? Minä ainakin haluan!

Voit seurata ajankohtaisia kuulumisiani aihetunnisteella #elisa2017. Jos haluat tulla kampanjaan mukaan, laita minulle sähköpostia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *